W ramach programu realizowanego przez Podkarpacki Bank Żywności w M-GOPS w Głogowie Małopolskim odbyły się dziś warsztaty prowadzone przez psychologa, których tematem przewodnim było radzenie sobie z emocjami. Podczas spotkania uczestnicy dowiedzieli się także, w jaki sposób emocje wpływają na nasze nawyki żywieniowe i relację z własnym organizmem.
🍒 Zajęcia przebiegły w przyjaznej atmosferze, sprzyjającej refleksji i wymianie doświadczeń. Dziękujemy prowadzącej oraz wszystkim uczestnikom za aktywny udział i otwartość!
Inicjatywa została zrealizowana w ramach programu Fundusze Europejskie na Pomoc Żywnościową 2021–2027 – Podprogram 2024, którego celem jest promowanie świadomej konsumpcji oraz przeciwdziałanie marnowaniu żywności.
![fepz_logo_poziom_kolor_rzeszow.png [1920x202]](https://cms-v2-files.idcom-web.pl/sites/252/wiadomosci/28901/fotos/orign/fepz_logo_poziom_kolor_rzeszow.png)
